Bulgarul Ivailo Petev este noul antrenor al Universității Craiova

Universitatea Craiova bate orice record când vine vorba despre numărul de antrenori într-un sezon, după ce bulgarul Ivailo Petev este cel de-al patrulea tehnician al oltenilor de la începutul campionatului.

Universitatea Craiova a început campionatul cu Eugen Neagoe în funcția de antrenor principal, care a rezistat doar două etape fiind înlocuit cu Laurenţiu Reghecampf, care a condus echipa până în etapa a noua.

Din etapa a zecea, la cârma Universității a fost instalat fostul jucător al „alb-albaștrilor”, Corneliu Papură. Acesta a condus echipa de pe banca tehnică începând cu etapa a zecea până la finalul turului.

Ivailo Petev, 48 de ani, este fostul antrenor al campioanei Bulgariei, Ludogorets, alături de care a și câștigat titlul în această vară. S-a despărțit de gruparea din Razgrad în octombrie 2023.

Printre cele mai importante cluburi pregătite în cariera de antrenor, Petev a mai pregătit Levski Sofia, AEL Limassol, Dinamo Zagreb, Omonia Nicosia și naționalele Bulgariei și Bosniei Herțegovina.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -