E foame de bani! Dinamo prefațează meciul cu FC FCSB printr-o postare plină de falsuri

În încercarea de a aduce cât mai mulți suporteri la meciul cu FC FCSB din Superliga, programat pentru data de 26 noiembrie, Dinamo promovează partida printr-o postare plină de informații false.

„Câinii” au ales să ignore realitatea și să prezinte meciul drept „unicul derby” din fotbalul românesc, deși faptul că FC FCSB nu are nicio legătură cu Steaua București este cunoscut și a fost demonstrat de nenumărate ori.

Mai mult, nici societatea comercială Dinamo, care evoluează în acest moment în Superliga, nu deține palmaresul istoric, acesta fiind proprietatea Clubului Sportiv Dinamo.

Postarea clubului atinge cote penibile atunci când meciul dintre CSCA și Dinamo (0-1), disputat în noiembrie 1948, este prezentat ca primul „derby” între cele două cluburi care se vor întâlni 26 noiembrie.

SC Dinamo 1948 SA este un club înființat în 2001, în timp ce SC FC FCSB SA a fost înființată în 2003, fiind înscrisă direct în Liga 1, în pauza competițională dintre turul și returul acelui sezon.

Fractura logică continuă în prezentarea numelor istorice ale Stelei, CSA Steaua fiind trecut pe această listă, deși clubul există în continuare sub acest brand, fără să își fi schimbat denumirea din 1961.

În plus, „câinii roșii” se laudă că „Dinamo a rămas Dinamo de la înființare până astăzi”. Doar că acest lucru este valabil pentru CS Dinamo, a cărui echipă de fotbal evoluează în Liga 3 și nu pentru SC Dinamo 1948.

Reacții negative din partea suporterilor

Cum era de așteptat, pe lângă suporterii Stelei care au reacționat puternic și au criticat postarea, nici dinamoviștii nu au fost deloc impresionați și au atras atenția asupra lipsei de fair-play a clubului.

Unul dintre suporteri se întreabă retoric „Oare de ce ne băgăm noi în oalele lor? Chiar era nevoie de un astfel de comunicat?”, ca apoi să concluzioneze „În ce hal a ajuns Dinamo…trist!”

Alți internauți au fost și mai duri: „Sunteti penibili!”, „Dinamo e pe la Nicu Badea prin Liga 4, Fcsb – Ddb, alt razboi al clonelor!” sau „Câinii rosii mincinosii”, sunt câteva dintre reacții.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -