FC Bihor a început pregătirea pentru sezonul de primăvară. Trei nume noi la reunire

Liderul Seriei 8 din Liga 3, FC Bihor, s-a reunit astăzi la Stadionul Municipal Iuliu Bodola din Oradea, pentru perioada de pregătire a sezonului de primăvară.

Tot astăzi, înainte de reunire, au fost semnate contractele cu cei trei jucători transferaţi deja de club, respectiv Luca Tincău, Ionuţ Tănase şi Eric Andrei Vînău.

Au fost prezenți și trei tineri proveniți de la Centrul de Copii și Juniori al clubului, toți născuți în anul 2008, portarul Arsenie Mocan, mijlocașul Stelian Bohuș și atacantul Darius Mihuț.

Lotul prezent la reunirea FC Bihor

Pînzariu, Bob şi Mocan – portari; Gal, Paublusztig, Ioviţă, Farcaş, Stoian, Bactăr, Jurj, Săutiuţ, Cherman, Chitaş, Calugher, Sorian, Gunie, Militaru, Ban, Moga, Vasile, Jurj, Hosu, Vînău, Tincău, Tănase, Mihuţ, Bohuş, Gagyi Popa.

Conform siteului oficial al orădenilor, Krsztian Gagyi este un tânăr jucător care a venit din Anglia și care se află în probe, iar Luca Popa este liber de contract și se pregătește cu FC Bihor.

Bihorenii vor juca în 27 ianuarie prima partidă de verificare, în deplasare, cu Unirea Dej, iar din 31 ianuarie „roş-albaştrii” vor intra în cantonament pe plan local, la Băile Felix.

- Publicitate -
- Publicitate -