CSM Deva își face Academie de Copii și Juniori. Are legitimați 430 de tineri fotbaliști

Reprezentanții CSM Deva au anunțat astăzi într-o conferință de presă că Academia de Copii și Juniori a clubului își va începe activitatea curând. În prezent, hunedorenii au legitimați în jur de 430 de tineri fotbaliști.

La echipa de seniori care activează în Liga 3, CSM Deva are ca obiectiv o clasare în primele patru locuri la finalul actualei ediții a campionatului, iar promovarea rămâne un obiectiv important.

În acest sens, devenii au transferat doi portari și trei jucători de câmp. Portarii sunt Raul Avram, de la Metaloglobus București (Liga 2) și Andrei Raț, de la Unirea Alba Iulia.

Celelalte transferuri sunt fundașul central Alexandru Iordache, care vine de la FCU Craiova 1948, mijlocașul ofensiv Sebastian Velcotă de la CSM Reșița și vârful de atac Sergiu Arnăutu de la Metalul Buzău.

Au părăsit CSM Deva în această iarnă jucătorii Mahadi Kayondo Mazhrez, Mihnea Korbl, Eduard Beke, Federica Bloțu, Denis Giosu, Andrei Iana, Moses Baidoo, Claudio Mocanu și Florin Stelea.

Primul meci oficial al sezonului pentru hunedoreni va fi în etapa a 16-a din seria 7 a ligii a treia, în deplasare, la Jiul Petroșani. CSM Deva este liderul serie după 15 etape cu un punct peste locul secund.

Sursă foto articol: CSM Deva Facebook

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -