Steaua câștigă la scor și al doilea amical al iernii, 4-0 cu Progresul Spartac

După victoria de săptămâna trecută, 5-0 cu Agricola Borcea, Steaua s-a impus și în cel de-al doilea amical al iernii, 4-0 cu Progresul Spartac. Meciul s-a disputat pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua.

Partida a fost dominată de la un capăt la altul de steliști. În minutul 12 Drăghici ia o acțiune pe cont propriu, în banda stângă, fundașii adverși încearcă să îl încurce, dar tot șutează la poartă, însă portarul Soare respinge.

Primul gol a venit în minutul 30. Steaua are o lovitură de colț, Raicu trimite cu capul spre poartă, mingea este respinsă de un jucător advers, dar la același Raicu, care a șutat perfect, din prima.

Un minut mai târziu, „militarii” au o nouă ocazie. Juniorul Gabi Dumitru se zbate în banda dreaptă, îi ia fața unui adversar, șutează foarte bine de la distanță, dar Soare respinge în corner.

Golul de 2-0 este marcat tot de un junior, în minutul 42. Sierra îi pasează lui Dobrescu în banda stângă, acesta centrează perfect în careu la Florea, nemarcat, iar juniorul Stelei reia simplu, cu capul, din 7 metri.

Steaua începe în atac și a doua repriză. Căpitanul Bărbulescu pătrunde impetuos spre poarta adversă și este blocat în ultima clipă de portarul advers. Un minut mai târziu, tot el obține o lovitură de pedeapsă, iar nou-venitul Miguelez execută simplu și face 3-0.

În minutul 66, același Miguelez primește o pasă perfectă în marginea careului, pătrunde spre poartă, șutează, portarul Progresului respinge „moale”, dar mingea este scoasă de pe linia porții de un fundaș.

David Maftei stabilește scorul final în ultimul minut de joc. Bărbulescu îl lansează perfect pe tânărul fundaș lateral, acesta scapă singur cu portarul și înscrie simplu.

Daniel Oprița a început meciul de astăzi cu următorul 11: Pletea (Iancu, min. 30) – Dumitru, Beța, Shehait (M. Marin, min. 23), Ilie, Dobrescu – Raicu, Sierra, Drăghici – Florea, Chunchukov.

În a doua repriză, pentru Steaua au intrat în teren: Iancu (Frânculescu, min. 60) – Maftei, Avram, Vîrtej, Ceceri, Brumă – Mancuso, Bărbulescu, D. Matei – Ioniță, Miguelez.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -