Mișcări de trupe la UTA. Au venit Tudorie și Vulturar, au plecat Abeid și Ofosu

UTA este clubul din prima ligă cu cea mai puternică activitate pe piața transferurilor în ultimele zile. Cele mai importante mutări sunt transferul atacantului Alexandru Tudorie și plecarea lui Abeid.

Fostul internațional de tineret al României, Alexandru Tudorie, a venit la Arad de la Al-Adalah, Arabia Saudită. Are 209 meciuri în Superliga pentru FC Voluntari, Universitatea Craiova, FC FCSB, Oțelul Galați și Sepsi OSK.

A marcat de 52 de goluri și a oferit 10 pase de gol în prima ligă a țării noastre. În străinătate, a mai evoluat și la Arsenal Tula, în Rusia. A jucat și 28 de meciuri la naționalele de juniori și tineret ale României.

Un alt transfer este întoarcerea la UTA a lui Cătălin Vulturar, cel mai tânăr debutant din istoria clubului, la 14 ani. Vulturar fost căpitanul lui Lecce Primavera în sezonul precedent, când italienii câștigat campionatul de tineret.

La capitolul plecări, pe lângă Aly Abeid, transferat la CFR Cluj, UTA s-a despărțit și de Reagy Ofosu. Mijlocașul german a evoluat în opt meciuri, a marcat un gol și a oferit trei pase decisive în tricoul arădenilor.

Și Rareș Pop o va părăsi pe UTA, fiind transferat de Rapid. Mijlocașul va rămâne la Arad, sub formă de împrumut, până la finalul acestui sezon. Pop a jucat 52 de meciuri la UTA, a marcat 6 goluri și a oferit 4 pase decisive.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -