Concordia și Chindia, victorii fără probleme în meciurile de pregătire

Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște au câștigat meciurile de pregătire disputate în compania unor formații mai slab cotate, Progresul Spartac, respectiv SR Brașov.

Concordia a trecut cu 3-1 de Progresul Spartac, golurile fiind marcate de Cocoș, Hlistei, Chifor și Antonio Preda. Erik Lincar a folosit în acest meci mai mulți juniori din academie.

Ilfovenii au început în formula: Dinca – Iancu, Scarlatache, Dima, Chifor, Lazăr, Codrea, Ghimfuș, Hlistei, Roșu și Cocoș. După pauza au mai intrat Mitrovic – Iordan, Manolache, Olaru și Dănăilă.

În tricoul „vulturilor verzi” au debutat Adrian Scarlatache (fundaș central – 37 ani, venit de la FC Argeș) și Iulian Roșu (mijlocaș – 29 ani, care a reziliat recent contractul cu Dinamo București).

Cealaltă divizionară secundă, Chindia Târgoviște, a trecut cu 5-0 de echipa de Liga 3, SR Brașov. Golurile au fost marcate de Moldoveanu (min. 3), Cristea, Zivkovic (min. 12, 59) și Ursu (min. 73).

La târgovișteni a debutat și cel mai recent transfer, portarul Mario Contra, 24 de ani. Acesta vine de la CSM Reșița, club la care a evoluat în 5 partide anul trecut. A mai jucat la ACS Poli, FC Botoșani și Unirea Slobozia.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -