Echipele de Liga 2 au încheiat perioada de pregătire. Ce rezultate au înregistrat

Cluburile de Liga 2 au încheiat astăzi perioada de pregătire a sezonului de primăvară. Cele mai interesante partide au fost Steaua – FC Argeș (1-1) și Petrolul – Gloria Buzău (1-3).

Amicalul de la baza de pregătire a Petrolului, a fost câștigat de Gloria Buzău cu 3-1, goluri fiind marcate de Dumitriu / Chică-Roșă, Dandea și Georgiev. Gazdele au trimis în teren o formulă cu mulți juniori și jucători mai puțin utilizați în Superliga.

Într-un amical în care s-au duelat două divizionare secunde, CSC Șelimbăr a câștigat ușor, scor 2-0, cu Unirea Dej. Golurile au fost reușite de Mickael Panos și Gabriel Deac.

La Târgoviște s-au duelat Chindia și CSM Slatina, ambele la ultimul meci din pauza competițională. S-a terminat 1-0 pentru gazde prin golul marcat de Matteo Fedele în minutul 64.

O altă divizionară secundă, CSC Dumbrăvița, a terminat la egalitate, 1-1, amicalul disputat în compania lui Phoenix Buziaș (Liga 3). Pentru Dumbrăvița a marcat Gavra, din penalty.

La Mioveni, gazdele au câștigat la scor ultimul amical din perioada de pregătire, scor 4-1, cu echipa de Liga 3, SCM Râmnicu Vâlcea. Au marcat pentru argeșeni Blanaru, Șerbanică, Massaro și Gutea.

CS Tunari a încheiat perioada de pregătire cu o victorie la scor, 3-0, obținută în compania LPS HD Clinceni (Liga 3). Golurile divizionarei secunde au fost reușite de Mitrică, Adrian Petre și Dragoș Gheorghe.

Progresul Spartac a încheiat pauza competițională, tot cu o înfrângere. De data aceasta, bucureștenii au pierdut cu 0-1 meciul cu echipa de Liga 3, Unirea Bascov, disputat în localitatea 1 Decembrie.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -