Steaua pierde la Mioveni și va juca în play-out. Argeșenii se califică în play-off

Steaua a pierdut partida decisivă cu CS Mioveni, contând pentru etapa cu numărul 18 din Liga 2. După acest rezultat, roș-albaștrii vor juca în play-out pentru prima dată în istorie, iar gazdele se califică în play-off.

Prima fază periculoasă a Stelei s-a consemnat în minutul 23. Chipirliu pătrunde în marginea careului, îi pasează lui Heras în centru, șutul spaniolului este blocat, mingea sare la Boiciuc, dar moldoveanul trimite pe lângă poartă.

Repriza se încheie cu altă ocazie a Stelei. Chipirliu preia o minge respinsă de fundașii Miovenului, centrează în careu la Nacho Heras, dar lovitura lui de cap este slabă, pe centrul porții.

CS Mioveni deschide scorul în minutul 60. O minge centrată în careul „militarilor” este respinsă în față, direct în piciorul lui Panait care își așează mingea pentru șut și trimite o „torpilă” de la 20 de metri de poartă.

Steaua este la un pas să egaleze în minutul 63. Nacho Heras pătrunde nestingherit, intră în careu și trimite un șut perfect, în diagonală, dar mingea lovește bara din dreapta porții și iese în afara terenului.

Urmează un șir de ocazii consecutive, la aceeași fază, pornind de la un șut respins de fundașii gazdelor, mingea sare la Drăghici care trimite în blocaj, apoi la Chipirliu care o recentrează în careu, dar defensiva reușește să evite pericolul.

Gazdele fac 2-0 în minutul 75. Vîrtej pierde o minge la mijlocul terenului, sare la Cărăruș care scapă singur cu portarul, trimite balonul printre picioarele lui Frânculescu, mingea se scurge ușor spre poartă, este urmărită de Vârtej și Cărăruș, iar argeșeanul reușește să o împingă în plasă.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -