Meci nebun la Dej între Unirea și Steaua! Roș-albaștrii câștigă „setul” cu un incredibil 6-2

Juniorul Alin Raicu (18 ani) a închis tabela cu un șut năprasnic, în vinclu, de la peste 20 de metri!

Prima victorie a Stelei din acest sezon de Liga 2 a venit în etapa a treia pe terenul Unirii Dej. A fost un incredibil 6-2, după o partidă spectaculoasă care s-a terminat cu un gol superb al juniorului Raicu.

Meciul a început cu un penalty pentru Steaua acordat în minutul 7, după o intervenție a lui Cătinean la Drăghici. Chipirliu execută perfect, trimite portarul în dreapta și mingea în plasa lateral stânga a porții dejene.

În minutul 29 se face 2-0. Frânculescu repune mingea din colțul careului mic, balonul ajunge în dreapta la Drăghici care pasează la Chipirliu aflat liber în careu, iar golgheterul ligii secunde trimite un șut cu latul, perfect, păcălindu-l pe portarul gazdelor.

Repriza se încheie tot cu Steaua în control, Topuzov trimite în careul gazdelor, unul dintre jucătorii steliști dă balonul în spate, iar Mancuso reușește un șut perfect, din prima, care trece puțin pe lângă poartă.

Repriza secundă începe cu Unirea Dej mai motivată. Gazdele au o ocazie bună în minutul 52, Golda recepționează o centrare perfectă, din dreapta, în careul Stelei, dar lovitura sa de cap ajunge fix în brațele portarului Frânculescu.

Minutul 58 aduce o nouă ocazie pentru Steaua. Chipirliu sprintează pe partea dreaptă, pasează perfect în careu la Chunchukov, șutul slab al bulgarului, cu latul, este blocat de fundașii adverși, mingea sare tot la el, dar șutează la fel de jenant, în blocaj.

Ocazie imensă pentru Unirea Dej în minutul 61. Căpitanul gazdelor prinde o „torpilă” de la peste 25 metri, mingea se duce cu viteză spre vinclul porții, dar Frânculescu respinge spectaculos, în corner. Trei minute mai târziu, Piftor șutează perfect de la 20 metri de poarta stelistă, însă portarul este din noul la post.

Steaua face 3-0 în minutul 68. Chipirliu este la serviciu, pasează perfect pentru Boiciuc, pe culoar, iar fostul jucător al Buzăului scapă singur cu portarul și îl „execută” cu un șut plasat lângă bara din dreapta porții.

Gazdele reduc din handicap în minutul 73. Adrian Pop pătrunde nestingherit în careul stelist, îl găsește perfect pe Piftor în fața porții, iar atacantul Dejului trimite simplu în plasă, cu latul.

Ocazie imensă pentru Unirea în minutul 76, nou intratul Fulga scapă spre poarta „militarilor”, Frânculescu iese târziu dar reușește să îl deposedeze, mingea sare însă la Alex Șuteu care șutează în portarul stelist.

În ciuda cursului jocului din ultimele minute, tot Steaua modifică tabela în minutul 84. Enceanu își așează simplu o minge în careu și șutează în plasa porții dejene. Un minut mai târziu se face 2-4. O centrare perfectă a dejenilor ajunge la Chira care lovește mingea cu capul, balonul prinde gazonul în fața portarului stelist și îl păcălește.

Steaua punctează din nou în minutul doi al prelungirilor. Enceanu îl vede perfect pe Adi Ilie, iar fundașul stelist reușește un lob perfect, mingea lovind și bara înainte de a intra în poartă. Scorul final este stabilit de Raicu, un alt produs al Academiei Steaua București, după un șut minunat, de la peste 20 metri, direct în vinclul porții lui Chindriș.

Unirea_Dej_logoSteaua.svg
ChindrișFrânculescu
Zamfirescu (Ciuciulete 46′)Vîrtej
ChiraMaftei
NegreaBeța (C)
ȘuteuDobrescu
Ad. PopDrăghici (Ad. Ilie 63′)
Cătinean (C) (Burdeț 59′)Sierra
Stancovici (Geană 46′)Mancuso (Enceanu 78′)
Blaj (Ciocan 46′)Topuzov (Buziuc 55′)
Golda (Fulga 69′)Chipirliu (Raicu 78′)
PiftorChunchukov (Boiciuc 63′)
Antrenor: Dacian NastaiAntrenor: Daniel Oprița
Rezerve neutilizate:
R. Pop – D. Pop, Roș, Pruteanu
Rezerve neutilizate:
I. Pop – Matei, Avram, Florea

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -