S-au jucat restanțele primei etape din ligile 2 și 3. Progresul Spartac pierde din nou

Astăzi s-au jucat restanțele primei etape din ligile 2 și 3, după ce mai multe meciuri au fost amânate în urma completării locurilor rămase libere în cele două ligi.

În Liga 2, Progresul Spartac nu a reușit să obțină prima victorie nici în meciul cu CSC Dumbrăvița. Timișenii au dominat partida jucată la Buftea și au câștigat cu 3-1 prin golurile marcate de Torok, Nortey și Tănase.

Pentru progresiști a marcat Crivac în minutul 74 când scorul era deja 0-3. Bucureștenii rămân cu un singur punct acumulat în cinci etape, iar Dumbrăvița ajunge la 8 puncte și e pe locul șase.

În Liga 3 s-au jucat patru partide. Dacia Unirea Brăila a învins Hamangia Baia cu 5-1 în Seria 2, Dunărea Călărași a trecut cu 3-2 de LPS Clinceni, în Seria 3, iar Vedița Colonești a făcut 1-1 cu Oltul Curtișoara în Seria 6.

În Seria 5, SR Brașov, clubul deținut în totalitate de suporterii stegari a pierdut la scor, 1-6 cu Viitorul Onești. Pentru brașoveni, încputul de sezon este dezastruos, fără victorie, 2 goluri marcate și 15 primite!

Sursă foto articol: Viitorul Onești

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -