Cât au evoluat stranierii din primele ligi în meciurile echipelor naționale

Pauza competițională pentru meciurile echipelor naționale a fost activă pentru unii dintre jucătorii de la cluburile din primele ligi, pe lângă români fiind implicați în duelurile dintre țări mai mulți stranieri.

Albion Rrahmani (Rapid) a debutat pentru naționala statului Kosovo chiar la meciul de pe Național Arena cu România (câștigat de naționala noastră cu 2-0), fiind introdus pe teren în minutul 81.

Tot de la Rapid, Mattias Käit a evoluat 75 de minute în partida disputată de Estonia în Belgia (scor 0-5), după ce a fost integralist și a bifat cea de-a 50-a selecție în partida Estonia – Suedia (0-5).

După ce a debutat la națională în meciul cu Italia (0-0), fiind introdus pe teren în minutul 73, Isnik Alimi (Sepsi OSK) a jucat toate cele 90 de minute în victoria din Malta (2-0).

Mijlocașul Vitalie Damașcan a fost titular, fiind înlocuit în minutul 46, în victoria Moldovei din Insulele Feroe (0-1), la fel ca și în meciul de joi cu Austria (1-1), când a marcat și unicul gol al moldovenilor în minutul 3.

Boison Wynney, portarul Ceahlăului, a fost titular pentru naționala Liberiei, fiind înlocuit în minutul 73, în partida amicală jucată pe teren propriu cu Ghana (scor 3-1).

Sursă foto articol: facebook.com/MattiasKaitiFannileht

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -