Atac decisiv la frăția Dinamo-FC FCSB! „Steaua este Steaua!”

Steaua București a reacționat extrem de dur la postarea publicată de SC Dinamo 1948 pentru a promova un așa zis derby cu FC FCSB SA.

„Steaua este Steaua. Nu ne-am numit și nu vom purta niciodată alt nume, cu atât mai puțin o înșiruire de consoane. Noi, Clubul Sportiv al Armatei Steaua, suntem Steaua, justiția a decis că nu am cedat niciodată patrimoniul nostru, mai exact marca, numele sau palmaresul”, spun „militarii”.

Comunicatul Stelei continuă în același ton: „Evoluăm pe stadionul Steaua, din bulevardul Ghencea, iar pe echipamentele sportivilor noștri sunt imprimate siglele istorice ale Stelei”.

Finalul comunicatului devoalează ipocrizia dinamoviștilor: „Am făcut aceste precizări pentru a clarifica o statistică postată pe contul de facebook al unuia dintre cele trei cluburi care poartă numele Dinamo”.

Steaua este cel mai titrat club din fotbalul românesc și are 44 de trofee în vitrină, din care 20 de campionate și 19 cupe. Cele mai importante sunt Cupa Campionilor Europeni (1986) și Supercupa Europei (1987).

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

Ultimele

Frate, frate, dar nu și pe puncte! Corvinul, victorie mare în Ghencea

Corvinul Hunedoara a plecat cu toate cele trei puncte din duelul disputat cu Steaua, în Ghencea. Deși galeriile celor...