Ceahlăul a transferat 14 jucători noi pentru Liga 2. Nouă sunt străini

Nou promovată în Liga 2, CSM Ceahlăul Piatra Neamț a schimbat radical lotul și a transferat 14 fotbaliști. Dintre aceștia, nouă sunt străini, din Capul Verde, Moldova, Portugalia, Guinea Bissau, Kosovo și Albania.

Cel mai cunoscut nume de pe lista nou-veniților este Azdren Llullaku. Albanezul de 35 de ani a mai jucat în România la Gaz Metan Mediaș, Politehnica Iași, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu.

Mijlocașul dreapta Marius Savu vine de la Gloria Bistrița (Liga 3), are 20 de ani și a mai evoluat la Unirea Slobozia și Oțelul Galați. Jucătorul aparține de Colțea Brașov și este împrumutat.

Fundașul Lorenzo Fonseca Soares a semnat un contract cu durata de un an, are 25 de ani și vine de la Santa Lucia (prima ligă malteză). A mai jucat la Sparta Rotterdam, FC Den Bosch (Olanda) și Academica de Coimbra.

Pedro Albino, un fundaș dreapta portughez de 24 de ani, a fost transferat de la Uniao Leiria (liga a doua din Portugalia), iar albanezul Santiago Selmani de la KS Kastrioti (prima ligă albaneză).

Atacantul portughez Josemar Balanga Agostinho a jucat anterior numai la echipe din țara natală și Angola. Vine la Ceahlăul de la Oriental Dragon (liga a treia din Portugalia).

Jaquite Joao Lamine, mijlocaș, 27 de ani, a fost transferat de la Hapoel Nof HaGalil (Liga a doua din Israel). Este internațional din Guineea Bissau, pentru care a jucat 15 partide.

Alexandru Fărăgău are 18 ani, este fundaș dreapta și vine de la Universitatea Cluj, iar Bogdan Bacalu, 17 ani, a fost împrumutat de la Aerostar Bacău. Bacalu este internațional de tineret la Under-16.

Matei Moraru, mijlocaș, născut în Piatra-Neamț, a fost împrumutat de CSM Ceahlăul de la clubul din Superliga, Universitatea Cluj. Moraru este născut în 31 iulie 2005.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -