Chipirliu marchează din nou și Steaua învinge la limită FK Csíkszereda

Bogdan Chipirliu a marcat cel de-al zecelea gol din acest sezon și a adus trei puncte extrem de importante pentru Steaua București în lupta pentru play-off-ul ligii secunde. „Militarii” au urcat pe locul 7 și sunt la doar un punct de Concordia Chiajna.

Partida din această seară a fost una dominată de la un capăt la altul de Steaua. Ciucanii au făcut un meci bun, au stat foarte bine în teren și s-au apărat aproape perfect.

Meciul a început cu o ratare imensă a lui Chipirliu în minutul 9. Sierra îi pasează lui Maftei, pe culoar, tânărul fundaș lateral este liber, pasează pe jos, în careu, la Chipirliu, dar șutul golgheterului stelist este parat perfect de Gyenge.

Acelasi Gyenge are o nouă paradă superbă doar două minute mai târziu. Dobrescu primește o minge în lateral stânga și prinde un șut perfect, de la peste 22 metri de poartă, dar portarul harghitenilor respinge în corner cu vârfurile degetelor.

Tot Dobrescu trimite o „torpilă” în minutul 26, de la peste 30 de metri de poartă. Și de data aceasta portarul Gyenge este la post și reține balonul cu un plonjon spectaculos.

Repriza a doua a fost mult mai slabă, fără nicio ocazie importantă la vreuna dintre porți. Am notat doar că tânărul Matei a fost schimbat de Oprița la doar 15 minute după ce a fost introdus în teren, timp în care a luat un cartonaș galben și a fost la un pas să îl primescă și pe al doilea.

Golul victoriei steliste a venit în minutul 77. Fundașul central Vîrtej ia o acțiune pe cont propriu, pasează la Boiciuc, care trimite rapid la Drăghici, liber în banda stângă. Acesta pătrunde în careu și îl servește perfect pe Chipirliu care împinge mingea în poartă.

STEAUA BucureștiFK Csíkszereda
FrânculescuGyenge
MafteiSzabo
VîrtejGergely (Nistor 82′)
BețaKelemen
Ad. IlieApro
Dobrescu (Boiciuc 70′)Veres
SierraCsuros
Bărbulescu (Matei 55′, Raicu 70′)Gal-Andrezly (Csiszer 82′)
DrăghiciJebari (Babati 70′)
Chipirliu (Enceanu 84′)Balogh (Ronai 70′)
Topuzov (Chunchukov 46′)Makrai (Jelena 70′)
Antrenor: Daniel OprițaAntrenor: Robert Ilyes
Rezerve neutilizate:
Pop – Avram, Walace, Buziuc
Rezerve neutilizate:
Karacsony – Bloj, Nagy, Pinter

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -