CSM Alexandria administrează Stelei prima înfrîngere în partidele de pregătire

Steaua a dominat copios partida amicală cu CSM Alexandria disputată pe terenul 5 din Complexul Ghencea în fața a aproape 200 de spectatori, dar oaspeții au câștigat cu 1-0.

Nou venitul Nacho Heras, care a semnat ieri contractul cu Steaua, are prima ocazie a meciului, scapă singur cu portarul advers, dar trage slab și Balaur respinge în corner.

Jocul dur al teleormănenilor a făcut două victime printre steliști în primele 20 de minute. Au ieșit, accidentați, David Matei și Adrian Ilie, au intrat juniorii Raicu și Brumă.

Tot Nacho este autorul unei alte ocazii steliste în minutul 33. Celălalt spaniol din atacul „militarilor”, Miguelez, centrează frumos în careu, dar Nacho Herras trimite din plonjon pe lângă poartă.

Repriza a doua începe cu două ocazii ale Stelei. Beța șutează de la 20 metri de poartă, dar portarul oaspeților respinge. Un minut mai târziu, Raicu trimite un șut din lateralul careului mare, mingea este deviată în transversala porții adverse și iese în afara terenului.

Contrar cursului jocului, CSM Alexandria deschide scorul în minutul 57. O lovitură liberă din stânga terenului este trimisă în careu, pe colțul lung, un jucător al oaspeților lovește prost cu capul, dar mingea ajunge la Ștefan Cană care o împinge în poartă.

Steaua iese la atac și în minutul 64 are o nouă ocazie imensă. Raicu trimite o torpilă de la peste 25 metri de poartă, mingea părea că se duce la vinclu, dar este respinsă in-extremis de Balaure, în bară.

Roș-albaștrii au o nouă ocazie cinci minute mai târziu. Miguelez este faultat în marginea careului, Florea execută bine lovitura liberă, dar Balaur este la post și respinge în corner.

Daniel Oprița a trimis în teren următorii jucători: Frânculescu (Iancu 69′), Maftei, Beța, Vîrtej, Ceceri, Ilie (Brumă 22′), Mancuso (Ioniță 74′), Matei (Raicu 11′), Miguelez, Chunchukov (Florea 62′), Nacho Heras.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -