Derbiul clonelor din Superliga a început cu un atac la… Steaua București

Derbiul dintre FC FCSB SA și FCU Craiova 1948, din această seară, a fost prefațat de olteni cu o postare pe social media care a atras o mulțime de reacții negative.

Clona lui Adrian Mititelu, care se visează „continuatoarea” Universității Craiova, deși a pierdut toate procesele în această speță, a găsit momentul ideal să dea o mână de ajutor FC FCSB SA, clona lui Becali care se pretinde „continuatoarea” Stelei, deși nu are nici măcar un document care să demonstreze că are vreo legătură cu clubul militar.

Astfel, FCU Craiova 1948 a prefațat derbiul clonelor cu o imagine în care s-a folosit de siglele Universității Craiova și Stelei București, anunțând că diseară se va disputa partida cu numărul 106 între cele două cluburi!

FC FCSB a fost înființată în anul 2003 în comuna Mogoșoaia din județul Ilfov și a pornit direct din Superliga, în timp ce FCU Craiova 1948 a fost înființată în 2017 și a pornit din Liga a 4-a Dolj.

Steaua a reacționat prompt, a raportat contul oficial al echipei oltene și a anunțat că în zilele următoare „se vor lua toate măsurile legale împotriva clubului FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA”.

Nu este primul derapaj de acest fel al oltenilor, dar de data aceasta postarea a depășit bunul simț, mai ales că a fost utilizată și imaginea unor legende trecute în neființă ale Universității și Stelei, ilie Balaci și Didi Prodan.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -