Dinamo face un joc execrabil la Miercurea Ciuc, dar rămâne în Superliga

Aflată la al treilea joc de baraj în ultimii trei ani, Dinamo a reușit să scoată un 0-0 fără glorie cu FK Csikszereda și să își păstreze locul din Superliga și în sezonul următor.

Atmosfera a fost foarte frumoasă pe micuțul stadion din Miercurea Ciuc, neîncăpător pentru un meci cu asemenea miză. Deși s-au lăudat că vor veni cu miile, la meci au fost prezenți doar 150 de dinamoviști.

În minutul 13, ciucanii deschid scorul. Pasă în față pentru Makrai, aflat în offside, îi pasează lui Jebari care pivotează și trage cu dreptul de la circa 22 de metri direct în vinclul porții. Golul este anulat!

A doua repriză a început cu harghitenii în atac și cu o mare ocazie în minutul 47. Makrai pătrunde în careu, centrează în centru, pentru Babati, nemarcat, acesta trimite cu spatele și mingea trece milimetric pe lângă bară.

Anderson Ceara primește mingea în minutul 52, și-o face pentru șut cu dreptul de la 20 de metri ușor din lateral, șutează, iar Golubovic scoate de sub transversală.

În minutul 58, Csuros trimite un șut pe centru, de la peste 25 de metri, Golubovic respinge în corner. Din execuția de colțul terenului, mingea ajunge la Janos Nagy care trimite o „torpilă” respinsă cu greu de portarul „câinilor”.

O nouă ocazie pentru gazde în minutul 70. Centrare în careu, mingea ajunge la Makrai, aflat singur cu portarul, dar ciucanul face o preluare extrem de largă și îi permite lui Golubovic să respingă.

Dinamo răspunde cu o semi-ocazie. Harghitenii sunt prinși pe picior greșit, ieșiți în atac, iar „câinii” ajung în poziție de 3 contra 2, Abdallah își asumă șutul, însă execuția este slabă și portarul reține.

Nu se mai întâmplă nimic semnificativ până la finalul partidei, iar dinamoviștii reușesc să evite retrogradarea grație rezultatului obținut în turul barajului, 2-0 pe Arena Națională.

- Publicitate -
- Publicitate -