Divizionarele secunde au jucat mai multe partide amicale. Care au fost rezultatele

Divizionarele secunde se află în plină perioadă de pregătire și dispută partide amicale pe bandă rulantă. Goool.ro îți prezintă partidele de astăzi și rezultatele înregistrate.

Corvinul a obținut o nouă victorie în cantonamentul din Turcia și ajunge la cinci succese consecutive în amicalele din această perioadă. Astăzi a trecut cu 2-0 de FC Rustavi (Liga 2 Georgia). Au marcat Mitran și Lupu.

Liderul din Liga 2, CSC Șelimbăr, a terminat neînvinsă seria partidelor de pregătire din Antalya. În ultimul amical, disputat astăzi, a terminat la egalitate, 2-2, cu FK Sogdiana (Uzbekistan).

Tot în Antalya s-au duelat într-o partidă de pregătire și divizionarele secunde Ceahlăul și CSM Reșița. Au câștigat nemțenii cu 3-2, după un meci spectaculos. Au marcat: Neicuțescu, Llullaku, Onișa / Drăghiceanu, Mediop Ndiaye.

După ce la mijlocul săptămânii a remizat cu Steaua, CSM Slatina a trecut astăzi la limită, 1-0, de Flacăra Horezu (Liga 3). Golul slătinenilor a fost marcat de Cristinel Dinu, în minutul 86.

Progresul Spartac a pierdut amicalul disputat cu Popești-Leordeni, scor 1-3. Totuși, pentru divizionara secundă au evoluat astăzi doar jucători aflați în probe și juniori din propria academie.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -