Etapa 12 în Liga 2. Reșița, Mioveni, Ceahlăul și Corvinul fac scor! Steaua scoate un egal!

Etapa nu a fost de bun augur pentru oaspeți care nu au reușit să marcheze niciun gol în meciurile de sâmbătă

Etapa cu numărul 12 din Liga 2 nu a fost de bun augur pentru oaspeți care nu au reușit să marcheze niciun gol în meciurile de sâmbătă. Mai mult, doar Steaua și Chindia au scos câte un punct.

Steaua a arătat obosită în meciul cu Dumbrăvița și a plecat doar cu un punct (0-0), ajungând la cel de-al șaptelea rezultat de egalitate în acest sezon. A fost un meci fără ocazii, dar și cu un gol anulat corect pentu gazde.

Și Chindia a plecat cu un punct de la Turnu Severin, din disputa cu Viitorul Târgu Jiu. S-a terminat tot 0-0, fără ca vreuna dintre echipe să-și creeze vreo ocazie clară de gol.

Concordia Chiajna a câștigat cu 1-0 duelul de pe teren propriu cu FC Argeș și a ajuns pe locul 5 în clasament. Golul fundașului Ispas, cu capul, din minutul 18, a fost singura reușită a partidei.

Surprinzător, scorul rundei s-a consemnat în jocul dintre codașele CSM Reșița și Metaloglobus. A fost 5-0 pentru reșițeni prin reușitele lui Dudea (27′), Isac (45′), Rus (54′), Fărăgău (66′) și Ndiaye (79′).

CS Mioveni s-a distrat cu CS Tunari în partida de pe teren propriu și a câștigat cu un convingător 4-0. Pentru argeșeni au marcat Trașcu (14′), Șerbănică (44′), Coșereanu (58′), Costea (79′).

Tot cu 4-0 a câștigat și Corvinul Hunedoara partida de acasă cu Unirea Dej. La pauză era doar 1-0 prin golul marcat de Coman în minutul 12, dar hunedorenii s-au dezlănțuit după pauză și au punctat prin același Coman, Neacșa și Mitran.

La Piatra Neamț am consemnat surpriza etapei, nu neapărat că Ceahlăul a câștigat partida cu CSM Slatina, ci prin proporțiile scorului. S-a terminat 4-0 prin golurile lui Llullaku (2), Neicuțescu și Cortelezzi.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -