Farul, început perfect de an! Victorie cu Universitatea Craiova, în Bănie

Echipa lui Gică Hagi, Farul Constanța, are un început perfect de an, după ce a câștigat derby-ul din Bănie cu Universitatea Craiova. Cu acest succes, constănțenii o egalează pe Sepsi și ajung pe loc de play-off.

Toate cele trei goluri au fost marcate în prima parte, Universitatea fiind echipa mai slabă în prima repriză, constănțenii având mai mult inițiativa și marcând prin Rivaldinho și Munteanu. Pentru olteni a înscris Crețu.

A doua repriză a fost mult mai animată, cu multe ocazii de poartă pentru ambele părți. Gazdele au fost mult mai active, iar „marinarii” au răspuns prin contre rapide și extrem de periculoase.

Universitatea rămâne din a doua repriză cu șutul superb al lui Mitriță din minutul 82, care a căzut pe bară și cu un posibil penalty în finalul meciului, neacordat de arbitru și neconfirmat de VAR.

UNIVERSITATEA: Popescu – Vlădoiu (Soiri, min. 65), Maldonado, Silva, Bancu – Creţu, Mateiu (Houri, min. 58) – Baiaram, Mitriţă, Ivan (Căpăţână, min. 65) – Koljic (Markovic, min. 65). Antrenor: Ivailo Petev

FARUL: Aioani – Boli, Larie, Popescu, Dussaut – Vînă (Banu, min. 83), Queiros (Nedelcu, min. 73), Deaconu (Popescu, min. 83) – Grigoryan (Kiki, min. 59), Munteanu, Rivaldinho (Ganea, min. 59). Antrenor: Gheorghe Hagi

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -