FC Basel a câștigat un meci în Superliga elvețiană după mai bine de trei luni

Roș-albaștrii au reușit „performanța” ca în doar câteva luni să ajungă de la semifinalele Europa Conference League pe ultimul loc în Superliga Elveției

Cel mai cunoscut club de fotbal din Elveția, FC Basel, trece prin cea mai grea perioadă din ultimele decenii. Victoria cu 2-1 de astăzi este abia a doua în 12 etape jucate în actualul sezon.

Mai mult, înainte de partida de astăzi, FC Basel nu mai marcase de patru meciuri în Superliga Elveției. Chiar dacă au câștigat duelul cu Yverdon Sport, „roș-albaștrii” rămân pe ultimul loc, cu 8 puncte.

În partida de pe St. Jakob Park, Basel a deschis scorul în minutul 26 prin fundașul lateral Drager, dar Yverdon a egalat prin Céspedes care a executat perfect un penalty, în minutul 73.

Părea că va fi un nou semi-eșec pentru gazde, dar Sigua avea alte planuri. În minutul 85, mijlocașul georgian de doar 18 ani finalizează superb, cu un șut la colțul scurt, pasa perfectă a lui Barry.

FC Basel este al doilea cel mai titrat club de fotbal din Elveția, cu 20 de titluri de campioană și 13 Cupe ale Elveției. Interesant este că, nu mai târzu de sezonul trecut, „roș-albaștrii” jucau în semifinalele Europa Conference League cu Fiorentina.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -