Frate, frate, dar nu și pe puncte! Corvinul, victorie mare în Ghencea

Corvinul Hunedoara a plecat cu toate cele trei puncte din duelul disputat cu Steaua, în Ghencea. Deși galeriile celor două echipe sunt înfrățite, pe teren s-a jucat intens, ca într-un adevărat derby!

Meciul a început cu emoții pentru Steaua. Neacșa execută o lovitură liberă din stânga, Frânculescu iese aiurea, poarta e goală, dar Hrezdac nu profită de această eroare și fundașii roș-albaștrilor reușesc să degajeze.

În minutul 20, Boiciuc are o execuție superbă, preia frumos o minge pe piept și șutează din întoarcere, dar Blaga e la post. Ca răspuns, Coman trimite o „torpilă” direct pe poartă, dar Frânculescu e la post și respinge.

Câteva minute mai târziu, Corvinul are o lovitură liberă de la 30 de metri, Lupu preia balonul și trimite un șut puternic de la 20 metri. Juniorul din poarta Stelei este din nou la post și respinge spectaculos.

Boiciuc are o nouă execuție superbă în minutul 30. Fundașul lateral David Maftei centrează din banda dreaptă iar atacantul stelist trimite din foarfecă, puțin pe lângă poartă.

Repriza secundă începe de la 0-1. Iacob centrează înalt, în careu, Frânculescu iese execrabil, este primul la minge, dar trece pe sub balon, care este împinsă de Lupu în poarta goală.

Putea să fie 0-2 în minutul 80. Aflat la marginea careului, central, Coman îl fentează pe Raicu, șutează la poartă, dar Frânculescu are o paradă excelentă și respinge în corner. Din corner mingea ajunge la Manolache care o preia în dreapta careului, șutează bine, dar puțin pe lângă bara porții.

Steaua asediază poartă adversă în cele patru minute de prelungire. În minutul 90+2, Boiciuc primește o pasă bună de la Raicu, șutează bine, dar Blaga la post.

În ultimul minut de joc, Chipirliu trimite o bombă de la 13 metri, dar șutează în blocaj, balonul ajunge în dreapta, la Maftei, care trage din circa 12 metri în bara din dreapta, aproape de vinclu.

Mingea ricoșează tot în partea dreaptă, se centrează în fața careului mic, iar Chunchukov reia cu capul din 6 metri pe lângă poartă, în stânga. Imediat, arbitrul pune capăt partidei.

STEAUA BucureștiCORVINUL Hunedoara
FrânculescuBlaga
MafteiIacob
VîrtejLică
BețaManolache
Ad. IlieVelisar
Dobrescu (Raicu 59′)Bradu
Buziuc (Chunchukov 67′)Hrezdac (Chindriș 75′)
Bărbulescu (Enceanu 59′)Neacșa (Pîrvulescu 79′)
DrăghiciMitran
ChipirliuComan (Hergheligiu 90′)
BoiciucLupu
Antrenor: Daniel OprițaAntrenor: Florin Maxim
Rezerve neutilizate:
Pop – Avram, Walace, Matei, Dumitru, Topuzov
Rezerve neutilizate:
Roman – Nicolae, Predică, Antonov, Elton da Silva, D. Pop

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -