Joc pe contre în derby-ul dintre Dinamo și Rapid. Giuleștenii pleacă cu toate punctele

Dinamo și Rapid s-au dueleat pe Arena Națională într-un derby fără strălucire, dar care încă stârnește foarte multe orgolii. Galeria Rapidului nu a fost prezentă la meci, iar Peluza Sud Dinamo a plecat în prima repriză.

Minutul 90 / Borisav Burmaz finalizează o acțiune de atac a giuleștenilor, pornită de la lovitura liberă executată de Onea. Rapid câștigă cu 2-1 meciul cu Dinamo.

Minutul 82 / Rapid este aproape să preia conducerea printr-un gol norocos. Funsho centrează în careul dinamovist, mingea este respinsă de unul dintre fundași direct în Burmaz, dar din atacantul giuleștean iese în aut de poartă.

Minutul 79 / Alte modificări în echipa lui Dinamo. Milanov și Iglesias intră pe teren în locul lui Pavicic și Politic.

Minutul 75 / Fază neclară în careul dinamoviștilor, nou intratul Costin atinge mingea cu mâna, dar după analiza VAR meciul continuă. Nu este penalty!

Minutul 70 / Rrahmani pătrunde impetuos în careul dinamoviștilor, șutează la poartă, dar Golubovic este la post și respinge. Moura se accidentează la această fază și este înlocuit de Costin.

Minutul 67 / Primele modificări la Dinamo. Zeljko Kopic îi trimite în teren pe Ilic și Gregorio în locul lui Gnahore și Neagu.

Minutul 63 / Încă două modificări la Rapid. Intră Funsho și Oaidă în locul lui Hasani și Djokovic.

Minutul 56 / Ocazie enormă de gol pentru Dinamo. Dennis Politic trimite o „torpilă” către poarta Rapidului, dar bara transversală îî salvează pe giuleșteni.

Minutul 54 / Primele modificări la Rapid. Ies de pe teren El Sawy și Braun, intră în locul lor Borza și Burmaz.

Minutul 51 / O petardă cu explozie multiplă este aruncată de la tribuna a doua, ajunge la mijlocul terenului și explodează în apropierea a doi jucători.

Minutul 49 / Dinamo pare că a revenit mai decisă să tranșeze disputa și are prima ocazie mare a reprizei. Ilic șutează din afara careului, dar balonul este deviat de Gregorio în corner.

Minutul 45 / Goool Dinamo, la faza imediat următoare golului rapidist! Abdallah finalizează minunat, cu călcâiul, un șut care părea că se va duce pe lângă poarta oaspeților.

Minutul 44 / Goool pe Arena Națională, 1-0 pentru Rapid! El Sawy centrează în fața porții dinamoviste, iar Jayson Papeau înscrie cu multă șansă.

Minutul 38 / Prima ocazie importantă pentru Rapid. Albu trimite un șut puternic de la distanță care trece foarte puțin peste poarta dinamovistului Golubovic.

Minutul 20 / O nouă ocazie mare pentru Dinamo. O lovitură liberă excelent executată de „câini” este respinsă de pe linia porții de Rrahmani.

Minutul 2 / Abdallah scapă singur cu nou venitul Aioani, portarul adus de Rapid pentru a-l înlocui pe Moldovan, dar goalkeeperul giuleștean respinge excelent.

Dinamo: Golubovic – Lucas (C), Velkovski, Homawoo – Moura, Ilic, Pavicic, Amzăr – Abdallah, Gregorio, Politic. Antrenor: Zeljko Kopic

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru (C), Iacob, Braun – Djokovic, Albu – Hasani, El Sawy, Papeau – Rrahmani. Antrenor: Cristiano Bergodi

Sursă foto articol: Facebook Rapid București

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -