LIVE TEXT | Toate meciurile din Cupa României, fază cu fază, gol cu gol

Steaua București, FC Bihor, Corvinul Hunedoara, FC Botoșani, CSM Alexandria, CS Tunari și Progresul Pecica s-au calificat în grupe!

Astăzi s-au jucat alte meciuri din play-off-ul Cupei României. S-au consemnat și două surprize, la Oradea, unde FC Bihor a trecut de FC Argeș, și la Alexandria, unde CSM a trecut de Concordia Chiajna.

Steaua a avut un meci greu la Dej, cu Unirea, dar a reușit să câștige după un gol marcat spre finalul partidei. Este prentru prima dată de la reactivarea secției de fotbal când „militarii” ajung atât de departe în Cupă.

FC Bihor (Liga 3) – FC Argeș (Liga 2) 1-0 (0-0) | Marcator: Daniel Stan (52′)

CS Mioveni (Liga 2) – FC Botoșani (Superliga) 0-2 (0-0) | Marcatori: Drole (84′), Cioiu (88′)

Progresul Pecica (Liga 3) – Viitorul Șimian (Liga 3) 4-1 (1-0) | Marcatori: Aldan (34′), Bodri (49′, 72′), Răchită (51′) – Trip (63′)

CSM Alexandria (Liga 2) – Concordia Chiajna (Liga 2) 1-0 (0-0)

Unirea Dej (Liga 2) – Steaua București (Liga 2) 0-1 (0-0) | Marcator: Chipirliu (83′ – penalty)

Viitorul Ianca (Liga 3) – CS Tunari (Liga 2) 0-5 (0-3)

Corvinul Hunedoara (Liga 2) – FK Miercurea Ciuc (Liga 2) 4-2 (3-0) | Marcatori: Hrezdac (2′), Coman (7′), Manolache (25′ – penalty), Magyari (50′ – autogol) – Jelena (46′), Jebari (90+3′)

Cum s-au marcat golurile din partidele de astăzi

GOOOL Steaua! Penalty pentru roș-albaștri executat perfect de golgheterul Chipirliu! Steaua conduce cu 1-0 la Dej din minutul 83.

La Mioveni FC Botoșani se dezlănțuie și are 2-0 din minutul 88 prin golul marcat de Cioiu. Cu doar patru minute înainte, Boza Jean Armel Drole deschisese scorul pentru moldoveni.

GOOOL la Ianca, CS Tunari duce scorul la 5-0 în minutul 76. S-a înscris din nou și la Pecica, unde este minutul 72, iar scorul a ajuns 4-1 pentru gazde!

La Pecica scorul a ajuns 3-1 pentru Progresul! Gazdele au început a doua repriză în forță și au marcat de două ori, iar oaspeții de la Șimian au redus din handicap în minutul 64.

Minutul 64 la Ianca și CS Tunari face 4-0! La Oradea, meciul se termină cu o mare victorie pentru FC Bihor care se califică în faza grupelor din Cupa României.

GOOOL la Hunedoara! Harghitenii reduc din handicap la Hunedoara după ce Jelena finalizează frumos, cu capul, o centrare perfectă din banda dreaptă. Aproape imediat, Corvinul face 4-1! Marcator Marius Lupu!

Ocazie uriașă pentru FC Argeș în minutul 74. Tofan centrează perfect din banda dreaptă, îl găsește pe Angelov care se înaltă peste defensiva gazdelor, dar lovitura sa de cap trece pe lângă.

Minutul 53 aduce și primul GOL la Oradea! FC Bihor conduce FC Argeș cu 1-0. A marcat Daniel Stan cu un șut puternic din 12 metri după o bâlbâială a apărării argeșene.

GOOOL Progresul Pecica! În singura partidă care pune față în față echipe de Liga 3, arădenii deschid scorul în minutul 34 în duelul cu mehedințenii de la Viitorul Șimian.

GOOOL CS Tunari! Este abia minutul 34 al partidei cu Viitorul Ianca, dar Tunari are deja 3-0 pe tabelă. Calificarea este jucată!

Din minutul 30 la Dej începe ploaia torențială. Spectatorii fug din tribune să se adăpostească! Ultrașii Stelei rămân pe poziții, în peluza dedicată oaspeților!

Lovitură dublă pentru CS Tunari la Ianca! Ilfovenii înscriu practic în două faze consecutive, în minutele 24 și 26 și duc scorul la 2-0!

Minutul 24, penalty la Hunedoara, după ce Bradu este secerat în careu de fundașii harghiteni. Manolache șutează simplu, în stânga portarului și duce scorul la 3-0 pentru Corvinul!

Final de primă repriză la Oradea, FC Bihor a jucat mai bine, a fost mai activă, dar nu a reușit nicio acțiune periculoasă cu adevărat iar scorul la pauză este FC Bihor – FC Argeș 0-0

Tot în minutul 15 consemnăm o ocazie importantă și pentru Steaua. Buziuc îl găsesște în stânga pe Adrian Ilie, fudașul intră în centru și pasează pentru Drăghici care șutează anemic.

Incredibilă ratare pentru Corvinul în minutul 15. Pîrvulescu primește o pasă excelentă, din banda dreapta, este nemarcat în careul mare, dar în loc să înscrie simplu înalță un „zmeu” în tribună!

În minutul 13, tot la Hunedoara, Corvinul are o acțiune superbă, șutul lui Coman este respins de portar la Neacșa care nu reușește să plaseze lovitura pe spațiul porții și trimite peste.

Minutul 8 și avem un nou GOOOL Corvinul. Se face 2-0 după ce Mariu Coman împinge în plasă o minge bâlbâită de fundașii ciucanilor. FK Miercurea Ciuc este groggy!

GOOOL Corvinul | Este 1-0 la Hunedoara încă din minutul 2, după ce Hrezdac a prins un șut senzațional.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -