Meciuri de foc în prima manșă a barajelor pentru promovarea în Liga 2

Meciuri spectaculoase în primul tur al finalelor de baraj pentru promovarea în Liga 2. După rezultatele înregistrate sâmbătă, este evident că verdictul a fost amânat pentru meciurile din 5 iunie!

A surprins din nou evoluția excelentă a Ghirodei, care după ce a eliminat Poli Timișoara în semifinale a condus-o cu 2-0 pe FC Bihor, dar s-a văzut egalată în urma unor lovituri de pedeapsă.

Și Unirea Ungheni a evoluat foarte bine, iar cu un Victoraș Astafei în forma maximă și autor al unei duble, reușește să scoată un egal în prelungirile meciului de la Bistrița.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii – FC Bihor Oradea 2-2 (1-0)

CSC Ghiroda a deschis scorul în minutul 26, prin Pop, care a fructificat un corner de pe partea dreaptă și o o recentrare a lui Stupu și a majorat diferența în minutul 57 prin Mancaș care a „punctat” la vinclu.

În minutul 70, orădenii reduc din handicap după o lovitură de la 11 metri contestată de gazde. A executat golgheterul Sergiu Jurj, extrem de slab, portarul a respins în față, dar același Jurj a fost pe fază și a marcat.

Orădeanii egalează în minutul 82 tot din lovitură de pedeapsă, acordată ușor la o intervenție în careu a lui Stupu care a fost și eliminat cu această ocazie. Chitaş execută bine și se face 2-2.

CSM Focșani – Metalul Buzău 2-1 (1-0)

Meciul de la Focșani a început practic de la 1-0, după ce Enache marchează cu un șut din careu, cu dreptul, din apropierea punctului de la 11 metri, pe jos, în minutul 7.

Tot gazdele controlează bine mingea, presează, iar un balon trimis perfect din banda dreaptă, din apropierea liniei de fund, în careu, este fructificat de Gorovei care șutează perfect, la colțul lung și face 2-0.

Buzoienii reduc din handicap în minutul 88. Opaiț primește o pasă bună în marginea careului, șutează bine, portarul gazdelor respinge în față iar Odoh ia fața unui fundaș și împinge mingea în plasă.

CS Afumați – CS Dinamo București 1-0 (1-0)

Afumați reușește să marcheze repede, în minutul 19, prin Stanciu, care trage din prima, pe jos, din apropierea punctului de la 11 metri, după o pasă primită din dreapta.

Roș-albii au ratat o ocazie rarisimă în minutul 78. Un lung de linie trimis din apărare ajunge perfect la unul dintre atacanții dinamoviști, acesta trimite bine la poartă, dar Chioveanu scoate în ultima clipă de pe linie.

AFC Câmpulung Muscel – SCM Râmnicu Vâlcea 2-1 (0-0)

După 45 de minute albe, gazdele încep perfect a doua repriză, Șimon execută o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, iar mingea e deviată de un jucător din zid în plasa porții.

Avantajul muscelenilor a ținut fix trei minute, după ce vâlcenii au reușit să egaleze în minutul 51 prin Lăzărescu care a fructificat, din careul mic, un corner executat perfect.

Elvis Ciaccio face spectacol în minutul 87. Italianul preia o minge pe cont propriu, pătrunde impetuos spre poarta vâlcenilor și în execută cu un șut perfect, de la distanță, pe Gherguș.

Gloria Bistrița Năsăud – Unirea Ungheni 2-2 (1-0)

Gloria Bistrița Năsăud deschide scorul în minutul 21 după ce Coza, fundașul oaspeților, luftează inexplicabil în careu, iar mingea ricoșează la Amasihohu care marchează simplu.

Unirea Ungheni restabilește egalitatea în minutul 60, prin Astafei, care punctează cu capul din săritură, în urma unei centrări venite din banda stângă.

După doar cinci minute gazdele trec din nou în avantaj pe tabelă. Davordzie primește o pasă la aproximativ 25 de metri de poartă, intră în careu și șutează bine la colțul scurt.

Oaspeții nu renunță la luptă, Rareș Trif se zbate în stânga terenului, aproape de colț, recuperează balonul din picioarele unui bistrițean și îl servește perfect pe Astafei, care punctează cu capul din careu în minutul 90+1.

- Publicitate -
- Publicitate -