Rapid a împrumutat cinci jucători la alte cluburi, în special din liga secundă

FC Rapid a împrumutat cinci jucători, pentru restul sezonului, la alte cluburi, în special din Liga 2. Este vorba despre Ciobanu, Ignat, Crivac, Finica și Gheorghe.

Mijlocașul Andrei Ciobanu este singurul care merge la un alt club din Superliga, Poli Iași. Ciobanu a jucat 59 de minute în două partide pentru giuleșteni în actualul sezon de primă ligă.

Fundașul central Cristian Ignat a fost împrumutat la CS Mioveni. Moldoveanul a jucat deja în două partide de Liga 2 pentru clubul argeșean și în meciul de Cupa României cu Vâlcea (5-0), în care a și marcat.

Mijlocașul defensiv Alexandru Crivac merge la cea mai slabă echipă din liga secundă, Progresul Spartac. Tânărul de 21 de ani a debutat anul trecut în Superliga pentru Rapid și a jucat 4 minute în meciul cu FC FCSB.

Internaționalul Under 20, Enrichi Finica, a fost împrumutat la CSM Alexandria pentru care a debutat în victoria din prima etapă (1-0 cu Unirea Dej), fiind integralist.

Alexandru Gheorghe, 20 de ani, a jucat deja în toate cele trei meciuri ale lui Metaloglobus din acest sezon de liga secundă, fiind integralist cu Steaua și Șelimbăr și evoluând 78 de minute cu Slatina.

Sursă foto: Facebook.com/FCRapid1923oficial

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -