Rapid, victorie mare cu FC FCSB! Lecție de fotbal pe teren și ultra în tribune!

Rapid a câștigat cu 2-1 meciul disputat pe Arena Națională cu FC FCSB. Giuleștenii au făcut partida perfectă și s-au apropiat la doar două puncte de primul loc în Superliga.

Prima repriză a aparținut Rapidului, dar golurile au venit abia la finalul acesteia. A deschis tabela cel mai bun jucător de pe teren, Papeau, iar Iacob a făcut 2-0 în finalul reprizei.

Fecesebiștii au avut mai mult inițiativa în cea de-a doua parte, dar au presat fără convingere. Au reușit să reducă din handicap în minutul 65, după lovitura perfectă de cap a lui Dawa, după o centrare din corner.

Chiar dacă în tribune au fost aproximativ 40.000 de spectatori, cei circa 2.500 de fani din peluza Rapidului au dominat fondul sonor, chiar dacă au fost „instalați” la inelul al treilea al stadionului.

Peluza fecesebistă, formată majoritar din elevi, a reușit din nou să își atragă ironiile suporterilor din toată țara după ce a afișat o scenografie copiată de pe Pinterest.

„Grădinița copy-paste”, „Aveți și traducere??”, „Prima coregrafie, cu chiloții ăia verzi, ce reprezintă? Perspectiva de unde privește MM fotbalul?”, sunt câteva din comentariile de pe pagina de Facebook Ultras România 1918 la adresa „spectaculoasei” scenografii afișate de Peluza FC FCSB.

Mesaj afișat de fanii rapidiști la adresa suporterilor fecesebiști, recunoscuți în fenomenul ultra românesc pentru faptul că și-au afișat invers, de mai multe ori, steagul peluzei / sursă foto: facebook.com/Suporteri1312

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -