Șocant! Finanțatorul FC FCSB a pariat pe meciurile propriei echipe

Finanțatorul clubului FC FCSB, George Becali, s-a autodenunțat în direct la o emisiune sportivă de la ProSport, unde a declarat că a pariat pe rezultatele propriei echipe în meciurile din cupele europene.

Mai grav, deși declarațiile au fost făcute vineri, presa de sport din România a îngropat subiectul, fiind extrem de puține publicații care au scris ceva despre acest lucru.

Și Federația Română de Fotbal sau Liga Profesionistă de Fotbal au încercat inițial să îngroape subiectul. Conform regulamentelor interne și europene, clubul FC FCSB trebuie exclus din toate competițiile după acest denunț.

Reacție a FRF doar după sute de plângeri ale suporterilor steliști la UEFA

La cinci zile de la incident a apărut și prima reacție a FRF conform căreia „a luat act de declarațiile făcute de George Becali. Având în vedere că acestea fac referire la un meci disputat într-o competiție organizată de UEFA, FRF se află în acest moment într-un dialog cu forul de la Nyon”.

Încă din ziua denunțului, suporterii steliști, dar și ai altor cluburi, s-au mobilizat și au trimis sute de plângeri pe portalul UEFA, la secțiunea Integritate.

Recent, în Anglia, Ivan Toney, atacantul lui Brentford FC (Premier League), a fost suspendat pentru 8 luni și a primit o amendă de 50.000 lire sterline pentru același lucru.

Este ultima acțiune dintr-un șir nesfârșit de ilegalități comise de clubul impostor FC FCSB și finanțatorul său. Cel mai recent exemplu este cârdășia cu PSD și traficul de influență pentru utilizarea stadionului Steaua.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -