Steaua București demolează FC FCSB, „clubul celor patru consoane”

După mulți ani în care numele și performanțele echipei Steaua București au fost însușite, în mod ilegal, de către clubul celor patru consoane (FCSB) a venit momentul adevărului, se arată într-un comunicat postat de „militari”.

Motivarea pe care Curtea de Apel București a trimis-o astăzi clubului Steaua arată că „palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei Steaua București, din 1947 și până în 1998, aparține reclamantului”, adică formației STEAUA BUCUREȘTI. De asemenea, Curtea a constatat că echipa din Popești-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric al Stelei.

Atfel, cele 20 de titluri de campioană, 19 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei sunt în Ghencea și fac din Steaua București cel mai titrat club din România.

Steaua precizează că va trimite motivarea hotărârii Curții de Apel București, către FRF și va solicita să înștiințeze UEFA că toate rezultatele obținute în cupele europene până în 1998, aparțin CSA Steaua București.

Mai mult, Steaua cere Federației Române de Fotbal, cât și Ligii Profesioniste de Fotbal, „să prezinte opiniei publice, ce măsuri vor lua, ținând cont că s-a demonstrat faptul că înscrierea în prima ligă a FCSB-ului a fost ilegal”.

- Publicitate -
- Publicitate -