Trei foști jucători de la FC Argeș în staff-ul tehnic al CS Mioveni

În primul amical sub noua conducere, Mioveniul a pierdut cu 0-1

Constantin Schumacher este noul antrenor principal al CS Mioveni. Va fi ajutat de secunzii Iulian Tameș și Andrei Mărgăritescu. Toți trei au jucat la FC Argeș și au numeroase prezențe în Liga 1.

O schimbare importantă s-a produs și la conducerea clubului. Președintele executiv Constantin Stancu a fost nevoit sa se retragă din funcție, în locul său fiind numit Claudiu Cojocaru, fostul director de marketing și team-manager.

Ne dorim sa facem lucruri noi și bune la echipa. Prin dorința, entuziasmul și tinerețea noastră vrem sa reușim acest lucru, sa formam niște automatisme la acest grup și lucrurile sa meargă din ce în ce mai bine

Constantin Schumacher, antrenor CS Mioveni

Constantin Schumacher a mai antrenat în trecut Astra II, în returul sezonului 2014-2015, SCM Pitești, în turul sezonului 2015-2016, Petrolul, în returul 2015-2016 și Academia Rapid, de la înființare până în octombrie 2018.

De la Academia Rapid, Schumacher a plecat la Atletic Bradu, club pe acre l-a condus în returul sezonului 2018-2019. Vine la Mioveni de la FC Argeș, echipă unde a ocupat funcțiile de manager și director tehnic.

Înfrângere cu FC Argeș în amicalul de astăzi

În primul meci sub noua conducere, CS Mioveni a pierdut la limită, scor 0-1, partida amicală cu FC Argeș, golul fiind marcat de Bertand în minutul 36.

CS Mioveni: Sima – Tomozei, Gogor, Burnea, Șerban, Trașcu, Cărăruș, Căprescu, Coșereanu, Duțan, Herea. Pe parcurs au mai intrat: L. Bucur, Bîrzu, Iordache, Dică, Costea, Văsălie, Pleșa, Militaru, Ivan și Șerbanică.    Antrenor: Constantin Schumacher

FC Argeș: Straton (min.73, A. Bucur) – Tofan, Turda (min.80, Scarlatache), Tudose, Lazăr (min.46, Rădescu), Panait ( min.46, Balgiu), Boboc (min.80, Panait), Bertrand (min.60, Rizzi), Haită (min.46, Bujor), Buhăcianu (min.75, Angelov), Rusu. Rezerve neutilizate: Grigore, Mircea. Antrenor: Alexandru Pelici

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -