Ziv Morgan și CFR Cluj au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului

Clubul CFR Cluj și fundașul Ziv Morgan au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului, au anunțat ardelenii pe pagina oficială de Facebook.

Fundașul lateral din Israel a sosit la CFR vara trecută și a bifat 17 partide în tricoul vișiniu, câte una în Cupă și calificările Europa Conference League și 15 în Superliga.

Ziv Morgan era împrumutat de la formația israeliană Kiryat Shmona, la care se va și reîntoarce și s-a aflat la prima experiență fotbalistică în afara țării natale.

Două sosiri și două plecări la CFR Cluj în această pauză competițională

Clujenii au mai reziliat în această pauză competițională contractul lui Yevhen Konoplyanka (doar 54 de minute jucate) și l-au transferat pe Ermal Krasniqi (39 jocuri și 5 goluri) la Rapid.

La capitolul sosiri, transferul anului în România este Omar El Kaddouri, internaționalul marocan având 108 apariții în Serie A în tricourile celor de la Napoli, Torino și Empoli.

CFR Cluj l-a transferat și pe fundașul ucrainean Alan Aussi (22 de ani) care a jucat la academiile Șahtior Donețk și Dinamo Kiev. La senori, Aussi a jucat la a evoluat la Pyunik Erevan, FC Torpedo (Belarus) și Ponferradina (Spania).

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -