FC Brașov și Șimleul Silvaniei, excluse din toate competițiile organizate de FRF

FC Brașov și Sportul Șimleul Silvaniei au fost excluse din toate competițiile organizate de FRF în urma datoriilor neplătite către foști jucători. Ambele cluburi nu mai activau în ligile de seniori, la nivel național.

Pentru clubul de sub Tâmpa, litigiul cu Răzvan Andronic a fost decisiv, în timp ce datoriile neplătite de Sportul Șimleul Silvaniei către mijlocașul Paul Szecui au dus la excluderea clubului.

Numeroase acuze la Șimleul Silvaniei

Doar cu o zi înainte de decizia Comisiei de Disciplină a FRF, Sportul Șimleul Silvaniei anunța pe pagina oficială de Facebook o nouă strategie și un nou logo.

Postarea nu a avut efectul scontat, clubul fiind acuzat în comentarii de numeroși foști jucători și suporteri că nu și-a respectat obligațiile contractuale.

Printre cei care au comentat se numără fotbaliștii Andrei Zete, Pedro Paul sau Paul Cosma. Zete chiar îi răspunde unui interlocutor: „Stai tu și joacă fotbal cu 1200 lei încasați din noiembrie până la începutul lui aprilie”.

Un suporter pune o întrebare directă: „Am putea să știm ce s-a întâmplat cu cei 300.000 de lei care au intrat în conturile clubului?”, însă administratorul paginii oficiale a clubului răspunde că actuala conducere este alta.


ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -