O nouă clonă în Superliga? Suporterii arădeni, excluși din Asociația „Fotbal Club UTA”

Adunarea Generală a Asociației „Fotbal Club UTA” a votat excluderea Suporter Club UTA din asociație, a anunțat astăzi organizația suporterilor pe pagina de Facebook.

Suporter Club UTA a fost membru fondator al Asociației „Fotbal Club UTA”, entitate care evoluează în prima ligă și parte din FCM UTA, UTA SA, UTA Bătrâna Doamnă, fiind deținătoarea mărcii „UTA”.

În acest moment nu este clar ce se va întâmpla cu echipa din Superliga și nu s-a specificat dacă va mai putea utiliza marca „UTA” și palmaresul istoric în continuare.

„Ne luăm angajamentul în fața tuturor suporterilor să luptăm prin toate mijloacele legale pentru a întoarce o decizie pe care o considerăm abuzivă, discreționară și lipsită de temeinicie”, se arată în comunicatul suporterilor.

Conducătorul clubului, Alexandru Meszar, a spus pentru AradON: „Vreau să-i liniștesc pe utiști, clubul pe care-l îndrăgesc nu va pierde sub nicio formă numele actual, nu există nici cel mai mic risc în privința aceasta”.

Unde s-a produs ruptura între cele două entități

Într-o conferință de presă de acum trei zile, reprezentanții Suporter Club UTA au prezentat detaliat motivele care au dus la deteriorarea relațiilor cu Alexandru Meszar și conducerea clubului care deține licența pentru prima ligă.

Printre acestea se numără acțiunea în instanță a suporterilor prin care îi cereau socoteală lui Meszar cu privire la situația financiară a clubului și unele contracte comerciale considerate păguboase.

În contrapartidă, Asociația „Fotbal Club UTA” îi acuză pe suporteri de „acțiuni de discreditare a AFC UTA și acțiuni ale membrilor SCU Arad având drept scop prejudicierea clubului AFC”.


ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -