Stadion nou cu o capacitate de peste 16.000 de locuri la Oradea

Valoarea totală a investiției se ridică la 472 milioane lei

Compania Națională de Investiții va ridica noul stadion al municipiului Oradea pe strada Făgărașului nr. 2. Arena va avea tribunele acoperite, conform standardelor UEFA și va avea 16.000 de locuri.

Stadionul va avea o parcare subterană cu 150 de locuri, iar în vecinătatea arenei vor fi disponibile alte 4.000 de locuri de parcare, toate amplasate la o distanță sub 1.500 metri față de noul stadion.

Arena va fi multifuncțională, permițând organizarea evenimentelor sportive, a concertelor și altor spectacole. De asemenea, stadionul va avea și un hotel cu restaurant, săli de conferințe și centru spa pentru recuperare sportivă.

Conform primarului Florin Birta, urmează ca proiectul stadionului să treacă de comisiile interministeriale, iar până în cursul lunii mai să fie publicată Hotărârea de Guvern ce va aproba indicatorii tehnico-economici finali.

FC Bihor Oradea este pe primul loc în Seria 8 din Liga 3, cu 37 de puncte acumulate în 15 etape, 7 mai mult ca principala urmărotiare Poli Timișoara. Orădenii nu au pierdut niciun meci în prima parte a campionatului.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -