Spectacol total în partida dintre FC Buzău și Steaua București! S-a terminat 4-4!

Partida de astăzi de la Buzău dintre echipa locală și Steaua București are toate șansele să câștige titlul de „Meciul sezonului” în liga secundă. A fost o dispută spectaculoasă, cu numeroase răstunări de situație, terminată la egalitate, 4-4.

Pe teren, Steaua a început perfect. Adrian Ilie a deschis scorul în minutul 4, cu un șut din prima, după ce mingea a sărit norocos la el, dintr-un adversar. Nouă minute mai târziu, același Ilie face un henț evident în careu, dar arbitrul nu vede.

Steaua face 2-0 în minutul 30. Chpirliu pasează pentru Adi Ilie, în stânga careului, fundașul întoarce un adversar, îl servește perfect pe Raicu în centrul careului, iar juniorul înscrie al doilea său gol în acest campionat.

O fază minunată realizată de Boiciuc trei minute mai târziu. Moldoveanul trece spectaculos de un fundaș advers, pe linia de fund a terenului, scapă spre poartă, dar nu are poziție de șut și preferă o pasă aiurea.

Gazdele răspund prompt, pleacă pe contraatac, dar șuturile lor sunt sunt respinse de fundașii oaspeților. FC Buzău reduce din handicap în minutul 36. Eroare imensă a lui Walace care pierde mingea în fața lui Chică-Roșă, iar atacantul gazdelor îl execută pe Frânculescu.

Fix înainte de pauză, FC Buzău egalează! Dobrescu face un fault în marginea careului, pentru care ia și un cartonaș galben, iar Valentin Dumitrache execută perfect lovitura liberă, în vinclul porții.

Repriza a doua începe slab, fără ritmul din finalul primei părți. Notăm golul de 3-2 din minutul 68. Dumitrache trage din careu, mingea este respinsă cu mâna de Beța, iar Dumitru execută perfect lovitura de pedeapsă.

Finalul partidei este de infarct! În minutul 89, Chipirliu, aflat în offside clar, trage din prima, cu piciorul drept, în stilul Marco van Basten și face 3-3. După repunerea balonului de la centrul terenului, apărarea Stelei greșește colectiv și mingea ajunge la Mihaiu care înscrie pentru 4-3!

Nu este însă scorul final al meciului! Steaua egalează în urma unei lovituri libere. Portarul Greab se înalță să prindă balonul, dar îl scapă după un contact cu un coechipier, mingea sare la Beța, iar fundașul Stelei o împinge în plasă.

Am remarcat din nou atitudinea inexplicabilă a publicului din orașele conduse și dominate de PSD, care dezaprobă scandările anti-Ciolacu și anti-PSD ale galeriei steliste. De cele mai multe ori aceste orașe sunt subdezvoltate, cu zero oportunități pentru tineri și familii.

Și mai șocant a fost comentariul de pe Digi Sport 1, unul dintre cele mai lipsite de profesionalism din ultimii ani. Comentatorul postului respectiv a evitat permanent să pronunțe numele Steaua, abuzând de sintagma „echipa lui Oprița”.

FC BUZĂUSTEAUA BUCUREȘTI
GreabFrânculescu
PîrvulescuMaftei (Matei 78′)
DobrosavleviciAvram
PatapisBeța (Enceanu 78′)
Pashov (Izata 61′)Walace
Georgiev (Wiktorski 73′)Ilie (Dobrescu 42′)
Trebotic (C)Bărbulescu (C) (Mancuso 70′)
TănasăSierra
Dumitru (Sălceanu 73′)Raicu
Dumitrache (Angelov 84′)Boiciuc (Chunchukov 70′)
Chică-Roșă (Mihaiu 73′)Chipirliu
Antrenor: Andrei PrepelițăAntrenor: Daniel Oprița
Rezerve neutilizate:
Horeboiu – Șerban, Brîncoveanu, Pervan
Rezerve neutilizate:
Pop – Dumitru, Topuzov, Buziuc

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -