Ce adversari vor avea cluburilor românești dacă se califică în play-off-ul Conference League

Luni s-au tras la la sorți partidele din play-off-ul Conference League, competiție în care România este reprezentată de Farul, FC FCSB și Sepsi OSK.

Dacă va trece de Flora Tallinn, campioana României, Farul, va întâlni echipa care pierde dubla dintre HJK Helsinki (Finlanda) și FK Qarabag (Azeribajdan).

HJK Helsinki este campioana Finlandei, fiind și cel mai important clb de fotbal din această țară, cu 32 de titluri și 14 cupe. FK Qarabag a câștigat al zecelea campionat în această vară, la care se adaugă și 7 cupe naționale.

Sepsi OSK se duelează în tutul 3 cu FC Aktobe (Kazahstan). Dacă va trece de aceștia va juca cu câștigătoarea dublei dintre Bodo Glimt (Norvegia) și Pyunik Erevan (Armenia).

Bodo Glimt are 2 campionate și două cupe ale Norvegiei în palmares, iar anul trecut a terminat sezonul pe locul secund. Pyunik Erevan este cel mai cunoscut club de fotbal din Armenia, cu 15 campionate și 8 cupe naționale.

În tutul al treilea, FC FCSB se duelează cu danezii de la Nordsjaelland. Dacă trece de aceștia va juca contra câștigătoarei meciului dintre Sabah FK (Azerbaidjan) și Partizan Belgrad (Serbia).

Partizan Belgrad este al doilea cel mai mare club din Serbia, are 10 titluri de campioană, șapte cupe și 17 titluri de campioană și 9 cupe al Iugoslaviei. Sabah FK este un club foarte punțin cunoscut, înființat în 2019.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -