Coman, Mazilu și Chipirliu au fost desemnați cei mai buni fotbaliști ai sezonului trecut

Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România (AFAN) a anunțat astăzi lista laureaților din sezonul 2022/2023, în baza voturilor exprimate de fotbaliștii și antrenorii din primele trei ligi.

Trofeul pentru cel mai bun jucător din România îi revine lui Florinel Coman (FC FCSB), Adrian Mazilu (ex-Farul) a câștigat premiul pentru cel mai bun fotbalist U21, iar golgheterul Stelei, Bogdan Chipirliu, a fost desemnat cel mai bun jucător din Liga 2 pentru al doilea sezon consecutiv.

Premiul pentru cel mai bun fotbalist străin a fost câștigat de Marko Dugandzic, fostul atacant al Rapidului, iar Gheorghe Hagi a fost desemnat cel mai bun antrenor din România.

Cel mai bun 11 al sezonului trecut este următorul: Horațiu Moldovan (portar), Cristian Manea, Cristian Săpunaru, Ionut Larie, Nicușor Bancu (fundași), Dan Nistor, Adrian Sut, Darius Olaru (mijlocași), Florinel Coman, Denis Alibec, Louis Munteanu (atacanți).

În fotbalul feminin, premiul pentru cea mai bună jucătoare i-a fost acordat Mihaelei Ciolacu, iar premiul pentru cea mai bună jucătoare din Liga 2 a fost câștigat de către Andreea Laiu și Mihaela Merlan.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

- Publicitate -
- Publicitate -