Cum arată urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Cupei României

Farul, Rapid, Universitatea Craiova și CFR Cluj sunt în urna valorică 1, Dinamo este în urna valorică 2, iar Steaua a fost repartizată în a treia urnă valorică!

Casa Fotbalului găzduiește miercuri, 6 septembrie, cu începere de la ora 15:00, tragerea la sorți a fazei grupelor Cupei României Betano, ediția 2023-2024.

Noul format, utilizat pentru prima dată în 2022, prespune organizarea unei faze a grupelor la care participă 24 de echipe: 8 echipe din prima ligă, cel mai bine clasate în campionatul precedent, plus 16 câștigătoare din play-off.

Cum arată urnele valorile din Cupa României

  • Urna 1: Farul Constanța, FC FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, FC Rapid 1923, Sepsi OSK, FCU Craiova 1948, Petrolul Ploiești;
  • Urna 2: FC Voluntari, Universitatea Cluj, FC Botoșani, Hermannstadt, UTA Arad, SC Dinamo 1948, Oțelul Galați, Chindia Târgoviște;
  • Urna 3: Steaua, Gloria Buzău, Corvinul Hunedoara, CSM Alexandria, FC Bihor Oradea, CS Tunari, SCM Zalău, Progresul Pecica.

Echipele vor fi distribuite, prin tragere la sorți, în 4 grupe a câte 6 echipe, în felul următor: două echipe din urna valorică 1, două echipe din urna valorică 2 și două echipe din urna valorică 3.

Toate echipele vor juca un meci cu o echipă din urna 1, un meci cu o echipă din urna 2 și un meci cu o echipă din urna 3 la nivelul grupei. Echipele din urna 3 vor avea două meciuri pe teren propriu.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă în parte se califică în faza sferturilor de finală cu câștigătoarele grupelor evoluând pe teren propriu împotriva celor care s-au clasat pe locul 2 în altă grupă.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -