Doar egal cu CSM Alexandria pentru Steaua, după un joc modest

După un joc în care a stat permanent în jumătatea oaspeților, dar a abuzat de centrări sterile în careu, majoritatea fără niciun rezultat, Steaua a obținut doar un punct din disputa cu CSM Alexandria.

Inexplicabilă programarea partidei la ora 11:00 într-o zi cu cod portocaliu de caniculă, mai ales că Stadionul Steaua dispune de nocturnă. Încă o dată televiziunile fac programări exclusiv în interesul telespectatorilor.

Remarcăm și prezența unei galerii a CSM Alexandria pe stadion, care ne-a delectat cu superba scandare „Hei, Hei, CSM!”. După cum a arătat, deplasarea a părut organizată de filiala locală a PSD Teleorman.

Primul gol al partidei a venit în minutul 23, după un triunghi de pase Sierra – Boiciuc – Chipirliu. Spaniolul centrează cu capul în 6 metri, iar golgheterul Stelei pune latul și împinge mingea în plasă.

CSM Alexandria își arată colții câteva minute mai târziu, printr-un șut excelent al lui Georgescu, care trece razant pe lângă bara porții apărate de Ionuț Pop.

În minutul 30 steliștii se „joacă” prin careul Alexandriei, Boiciuc înșiră câțiva adversari în stânga și trimite spre centrul careului la Drăghici. Acesta se pierde în fente, iar mingea este reținută de portar.

Zece minute mai târziu, fundașul stânga Dobrescu sprintează paralel cu marginea terenului, centrează perfect în careu la Boiciuc, dar atacantul lovește slab balonul, cu capul, iar mingea iese în aut de poartă.

În minutul 43, steliștii realizează un un-doi superb pe relația Maftei-Drăghici, fundașul dreapta trimite în careu, dar șutul lui Chipirliu este blocat de un fundaș.

CSM Alexandria egalează la faza următoare, Beța respinge o minge în stânga, la un jucător al oaspeților, acesta centrează perfect în careu la Horșia, care marchează simplu, cu latul.

A doua repriză este la discreția Stelei. „Militarii” au mingea aproape în permanență, presează, pasează frumos, dar nu reușesc deloc să fie periculoși, lipsind în totalitate pasa decisivă sau execuțiile surprinzătoare.

O primă ocazie notabilă vine abia în minutul 73, Sierra șutează puternic de la aproximativ 20 metri de poartă, mingea este respinsă greu de portar, cu pieptul, e urmărită de un atacant stelist, dar un fundaș teleormănean se întinde și trimite in extremis în corner.

Chipirliu pătrunde în stânga careului oaspeților în minutul 76, îl găsește perfect pe Chunchukov, liber, dar bulgarul se pierde în mișcări inutile și mingea este respinsă.

O nouă ocazie mare pentru Steaua trei minute mai târziu, Maftei centrează perfect în fața porții, dar niciunul dintre steliști nu reușește să „înțepe” mingea.

Fază minunată la începutul prelungirilor. Maftei combină cu Vârtej, fundașul central al Stelei are o centrare de manual la Chunchukov, dar lovitura de cap a bulgarului trece puțin pe lângă poartă.

Partida se termină cu o decizie demnă de circ a arbitrului care fluieră un fault al lui Chipirliu la mijlocul terenului, îi dă al doilea galben, dar se răzgândește după protestele vehemente ale lui Oprița și în avertizează pe Chunchukov.

Steaua-CSM Alexandria
PopCristică (C)
Maftei (Raicu 46′)Nicola
VîrtejCană
Beța (C) (Mancuso 74′)Perju
DobrescuGeorgescu
Drăghici (Buziuc 74′)Împungerouă (Lupoaica 81′)
SierraVoicu (Jerdea 46′)
MateiStancu
Boiciuc (Chunchukov 62′)Horșia (Gîdea 62′)
Topuzov (Adi Ilie 62′)Dodoi (Neagu 78′)
ChipirliuSimon (Mogoș 46′)
Antrenor: Daniel OprițaAntrenor: Ștefan Odoroabă
Rezerve neutilizate:
Frânculescu, Enceanu, Avram, Bărbulescu
Rezerve neutilizate:
Brînză, Al. Băican, Iakabfi, Nedelea

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -