Naționala României revine pe Stadionul Steaua pentru două meciuri amicale

Naționala de fotbal a României va reveni pe Stadionul Steaua pentru două partide amicale înainte de a pleca în Germania pentru partidele de la turneul final Euro 2024.

Pe Stadionul Steaua, „tricolorii” vor întâlni, pe 4 iunie, Bulgaria, iar pe 8 iunie Liechtenstein. România mai joacă două amicale: pe 22 martie (Arena Națională) cu Irlanda de Nord și pe 26 martie, la Madrid, cu Columbia.

La turneul final EURO 2024, România face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și de echipa care va câștiga play-off-ul B (Bosnia și Herțegovina – Ucraina și Israel – Islanda).

Naționala nu a mai jucat pe Stadionul Steaua după ce la ultimele partide disputate pe acest stadion, conducerea FRF a fost puternic contestată de suporterii steliști.

Steaua București a câștigat pe teren, în ultimele două sezoane, dreptul de a participa la barajul de promovare în Superliga (2021-2022) și promovarea directă în primul eșalon (2022-2023), dar FRF a refuzat să îi acorde licența în baza unor reguli anacronice, aplicate arbitrar.

- Publicitate -
- Publicitate -