Numeroase meciuri amicale în acest weekend. Ce au făcut Rapid și Steaua?

Echipele de club au profitat de pauza pentru jocurile echipelor naționale și au disputat partide amicale. Goool.ro îți prezintă toate rezultatele, inclusiv din partidele jucate de Rapid, Steaua și Farul.

Cea mai interesantă întâlnire a avut loc la Ovidiu, unde campioana Farul a întâlnit Steaua. Meciul a fost echilibrat și se putea termina la egalitate, dar constănțenii au dat lovitura în minutul 87 și au câștigat cu 3-2.

Farul a condus cu 2-0, iar Maftei a redus din handicap în minutul 40 și Boiciuc a făcut 2-2 în minutul 85. Steaua a început cu: Pop – Maftei, Vîrtej, Beța, Ilie – Dobrescu, Mancuso, Sierra, Raicu – Buziuc, Chunchukov. Au mai jucat: Iancu – Avram, Enceanu, Bărbulescu, Popescu, Boiciuc, Walace, Dumitru, Glonț, Cristea, Chiriac.

Rapid a trecut lejer de una dintre codașele din Liga 2, CS Tunari, într-o partidă jucată în Giulești. Pentru alb-vișinii au marcat Iacob (15′), Jayson Papeau (52′) și Albu (62′).

Universitatea Craiova a câștigat cu 3-1 amicalul jucat cu Viitorul Târgu Jiu, în Bănie. Toate golurile au fost marcate după pauză: Işfan (penalty – 65′), Koljic (68′), Danciu (86′) / Gîrbiţă (penlaty – 55′).

Oțelul Galați a trecut spectaculos de Ceahlăul Piatra Neamț, scor 4-3. Au marcat: Teles (24′), Neagu (42′), Alexandru Pop (penalty – 67′), Cîrjan (88′) / Cortelezzi (9′, 45′), Vișinar (60′).

Universitatea Cluj a câștigat la limită meciul cu CSM Reșița, disputat la poalele Feleacului. Pentru clujeni au marcat Ianis Stoica (minutul 13) și Cîmpanu (minutul 33). Pentru cărășeni a înscris Rus (minutul 79).

FC Buzău a pierdut amicalul jucat pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, scor 1-2. Gazdele au deschis scorul prin Dumitru (64′), în timp ce petroliștii au revenit prin reușitele lui Țicu (70′) și Mitrov (74′).

Formațiile sibiene Hermannstadt și CSC Șelimbăr s-au duelat pe stadionul Obor din Sibiu. A câștigat formația de Superliga cu scorul de 2-1 (Găman 25′, Fonseca 90′ / Rodri Hernando 40′).

FC Botoșani este singura echipă care a jucat un amical cu un club din străinătate, Zimbru Chișinău. Au câștigat cei de la Zimbru cu 2-1, după ce botoșănenii au deschis scorul prin Șeroni în minutul 9.

Un amical interesant a fost între Unirea Slobozia și Progresul Spartac, prima și ultima clasată în liga secundă. Au câștigat ialomițenii cu 2-0 prin dubla lui Dragoș Lazăr din ultimul sfert de oră.

Sursă foto articol: FC Rapid 1923

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -