Steaua, a doua victorie din acest sezon, prima pe teren propriu. 3-1 cu FC Argeș!

Steaua a reușit un joc foarte bun în această după amiază împotriva FC Argeș și a câștigat fără probleme cu 3-1. Piteștenii au marcat în minutele de prelungire, la primul șut pe poartă!

Prima mare ocazie a partidei aparține Stelei. Drăghici centrează de la colțul terenului, Raicu prelungește la Chipirliu care încearcă un lob, dar portarul iese bine și respinge. La faza următoare, Steaua marchează prin juniorul Raicu care prinde un șut de senzație de la 14 metri.

În minutul 30 se face 2-0. Bâlbâială incredibilă în careul Argeșului, niciunul dintre fundași nu respinge, mingea ajunge la Chipirliu, iar golgheterul ligii secunde trimite un șut perfect, printre adversari.

Prima repriză se termină cu eliminarea lui Panait pentru cumul de cartonașe galbene. Tot „militari” încep în atac a doua repriză. În minutul 48, Dobrescu centrează perfect în careu la Chunchukov, dar lovitura de cap a bulgarului este respinsă.

O primă semi-ocazie a argeșenilor vine în minutul 51, o centrare șutată dinspre colțul terenului, care trece puțin peste poartă.

Ocazie mare de gol pentru roș-albaștrii în minutul 63. Mingea ajunge la Drăghici, liber pe banda dreaptă a terenului, mijlocașul pătrunde nestingherit spre careu, șutează perfect, dar balonul trece puțin pe lângă bara din dreapta porții argeșenilor.

În minutul 82, Steaua primește o lovitură de pedeapsă după ce Bărbulescu cade în careu, în duelul cu Bertrand. Chipirliu îl fentează pe Bucur, în trimite în dreapta porții și înscrie cu latul, pe jos, în stânga.

Primul șut al Argeșului aduce și golul. Bertand pătrunde nestingherit, centrează pe jos la bara a doua, iar Zătreanu finalizează simplu din apropierea porții lui Frânculescu.

Cu această victorie, Steaua se apropie de locurile de play-off și urcă pe locul 7 cu 12 puncte, în timp ce FC Argeș rămâne cu 11 puncte, pe poziția a zecea în clasament. Chipirliu rămâne golgheter în Liga 2 și urcă la 8 reușite în acest sezon.

STEAUA BUCUREȘTIFC ARGEȘ
FrânculescuBucur
Drăghici (Enceanu 79′)Tofan
VîrtejTurda (C)
BețaTudose
Ad. Ilie (C)Rizzi (Babin 46′)
DobrescuPanait
SierraRăuță (Haită 84′)
Mancuso (Bărbulescu 69′)Rădescu (Pîrvu 84′)
Raicu (Matei 69′)Buhăcianu (Bertrand 72′)
Chipirliu (Topuzov 85′)Rusu
Chunchukov (Buziuc 79′)Angelov (Zătreanu 88′)
Antrenor: Daniel OprițaAntrenor: Eugen Beza
Rezerve neutilizate:
Pop – Boiciuc, Avram, Maftei
Rezerve neutilizate:
Straton – Grigore-Huideș,
Scarlatache, Bujor

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -