Steaua se trezește târziu cu CSM Slatina și obține un punct în minutul 90

Un nou meci slab pentru Steaua în partida din etapa a șaptea a Ligii 2, cu CSM Slatina. „Militarii” au reușit cu greu să scoată un punct din această partidă, prin golul juniorului Matei din minutul 90.

CSM Slatina s-a dovedit o „nucă” tare, echipa fiind foarte bine așezată în teren de antrenorul Oprescu. De cealaltă parte, jocul Stelei rămâne haotic, fără orizont și pare că echipa nu este deloc închegată.

Oltenii au o primă mare ocazie în minutul 6. Toma șutează bine din afara careului, Frânculescu respinge în față la fostul stelist Dragu, dar reușește să blocheze și șutul acestuia.

Prima ocazie a Stelei apare în minutul 13. Un-doi spectaculos între Adi Ilie și Chipirliu, dar șutul telefonat al fundașului lateral trece pe lângă poarta lui David Dincă.

Slatinenii au o altă ocazie de gol în minutul 23. Căpitanul Doman șutează de la 18 metri de poartă, dar Frânculescu are un reflex salvator și respinge în corner.

Primul gol vine în minutul 32! Denis Marin, nemarcat, primeste o pasă excelentă în marginea careului și șutează perfect în plasa laterală a porții lui Frânculescu.

Steliștii au ultima ocazie din prima repriză. În minutul 43, Vârtej trimite o centrare foarte bună în careu, spre Chunchukov, dar bulgarul lovește slab balonul, deloc periculos pentru oaspeți.

Repriza secundă începe cu Steaua în atac. Sierra prinde o „torpilă” care părea că se duce direct în poartă, dar șutul său este respins in-extremis de un fundaș advers.

Tot Sierra este artizanul unei alte ocazii steliste, în minutul 49. Spaniolul primește o minge în afara careului, central, fentează un fundaș advers din preluare, dar șutul său este imprecis și trece peste poartă.

Ocazie imensă de gol pentru Steaua în minutul 73. O combinație frumoasă în preajma careului oltean se finalizează cu un șut perfect al lui Chipirliu, în bara transversală.

Golul izbăvitor al „roș-albaștrilor” vine abia în minutul 90! Chipirliu centrează perfect din stânga, pe bara a doua, iar juniorul David Matei îi ia fața portarului Dincă și înscrie simplu, cu capul.

Rămânem după acest meci cu superba imagine a lui Răsdan, fost jucător al Stelei, cântând alături de suporteri în Peluza Sud, dar și cu „săpuneala” administrată de aceștia jucătorilor steliști la finalul meciului.

STEAUA BUCUREȘTICSM SLATINA
FrânculescuDincă
MafteiMitran
VîrtejSălcianu
Beța (C)Mondragon
Ad. Ilie (Boiciuc 60′)Pisăru
Drăghici (Topuzov 46′)Toma
Sierra (Matei 73′)S. Matei (Țegle 63′)
MancusoRăsdan (Ciocâlteu 63′)
Enceanu (Dobrescu 46′)Doman (C) (Donca 77′)
Chunchukov (Buziuc 80′)Marin
ChipirliuDragu (Ion 77′)
Antrenor: Daniel OprițaAntrenor: Daniel Oprescu
Rezerve neutilizate:
I. Pop – Bărbulescu, Raicu, Walace
Rezerve neutilizate:
Silveanu – Gherghe, Toma, Popa,
Radu

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Ultimele

Frate, frate, dar nu și pe puncte! Corvinul, victorie mare în Ghencea

Corvinul Hunedoara a plecat cu toate cele trei puncte din duelul disputat cu Steaua, în Ghencea. Deși galeriile celor...