Echipele din Liga 2 au jucat ultimele amicale înainte de debut. Cum s-au descurcat?

Cluburile din Liga 2 au jucat ultimele meciuri amicale înainte de începerea sezonului, programată pentru 5 august. Goool.ro vă spune care au fost rezultatele și marcatorii.

Steaua a trecut cu 2-0 de CSM Slatina, într-un amical disputat fără spectatori pe Stadionul „1 Mai” din capitala Oltului. Primul gol a venit în urma unui autogol, iar golul doi a fost marcat după pauză de Stephan Drăghici.

Un duel între două echipe de Liga 2 s-a disputat și la Tunari, acolo unde Concordia Chiajna a dispus cu 3-1 de CS Tunari. Au marcat Mitrică pentru gazde și Burcea, Bălan, Cocoș, pentru oaspeți.

Nou promovata Corvinul Hunedoara este în formă maximă, lucru demonstrat și în victoria categorică, 5-1, cu ACS Mediaș, echipă ce tocmai a promovat în Liga 3. Au marcat Ion, Herghelegiu, Neacșa, Coman, Iacob și Ursu (Mediaș).

Unirea Dej a învins la limită SCM Zalău, pe teren propriu, prin golul marcat de Adrian Pop (min. 71), iar FC Buzău a învins cu 3-1 în deplasarea de la Râmnicu Sărat (goluri Lazăr, Angelov, Mihaiu).

O surpriză s-a produs la Mioveni, unde sub conducerea noului antrenor Constantin Schumacher, CS Mioveni a pierdut cu 1-3 amicalul cu CS Afumați. Pentru gazde a marcat Guțea.

CSM Reșița a trecut ușor în amicalul de pe teren propriu de Avântul Periam. A fost 4-1, glouri marcate de Rus, Bărboianu, Cristea și Szijj. O altă nou promovată, Ceahlăul, a învins-o cu 1-0 pe FC Bacău, gol marcat de Neicuțescu.

Un rezultat de egalitate s-a întregistrat în duelul dintre divizionarele secunde Chindia Târgoviște și CSC 1599 Șelimbăr (0-0), tot egal fiind și scorul în amicalul dintre CSM Alexandria și Turnu Măgurele (1-1).

La Oradea, divizionara secundă CSC Dumbrăvița a învins cu 3-1 FC Bihor. Au marcat, pentru echipa din Banat, Plokhotnyuk, Gladun și Martinov, în timp ce bihorenii au redus din handicap dintr-un penalty în minutul 86.

Și Unirea Slobozia a câștigat concludent ultimul meci de pregătire din această vară. A fost 3-1 cu Metalul Buzău, pe teren propriu, prin golurile marcate de Vlăsceanu (dublă) și Milotin.

Chiar dacă nu știe încă dacă va continua în Liga 2, FC Brașov a jucat două meciuri amicale, pe Stadionul Tineretului. Dacă ieri a învins cu 2-1 Cetate Râșnov, astăzi a pierdut cu 1-3 meciul cu Sepsi II.

În final, Progresul Spartac, clubul care pentru moment este programat să joace în prima etapă din Liga 2 în locul Brașovului, a câștigat cu 2-1 amicalul cu Înainte Modelu. A reușit o dublă fundașul Leafu.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

- Publicitate -
- Publicitate -